ÅRETS BRÅKIGASTE 

17nätverket har tagit vid efter affärsmagasinet Passion for business som tidigare har delat ut priset till kvinnor som på något sätt bryter mark inom näringsliv, företagande, politik och ledarskap. Priset delaeds ut på 17nätverkets gala den 10:e december.

VINNARE 2021
INDRA SHARMA

Hon fick tidigt rådet att inte tala för högt om mångfaldsfrågor då det skulle ligga henne i fatet i hennes karriär men har valt att göra precis tvärtom. Hon lyfter frågan kring vikten av entreprenörskap och mångfald inom tech-branschen högt och med både ord och handling, hon anser att lyfta rättvisefrågor är en del av hennes ansvar som näringslivsprofil.

 

vinnare 2020

                                HELENA PALMGREN

”Med minimala resurser och stödfunktioner har Helena Palmgren gått i bräschen för den fria flytträtten av pensioner. Hon har använt sin röst, sitt stora engagemang och sin argumentationsförmåga för att få genomslag till förmån för pensionsspararna.”

vinnare 2019

Karin Lindahl- Indiska

”Det började med uppdraget att förändra – och slutade med att hon köpte upp hela det krisdrabbade företaget. På två år har hon som VD och ensam ägare lyckats vända bolagets storförlust till vinst. Hon har gjutit nytt mod hos sina anställda genom att med mod, driv, transparens, nya idéer och starkt ledarskap driva tillväxt i en allt tuffare retailmarknad. Krisen är inte över men hennes prestation ger eko i detaljhandeln.”