Medlemskap

17 ska lyfta fram möjligheter och på ett positivt sätt bidra till ett bättre entreprenörsklimat i Sverige. Nätverket är en partipolitiskt oberoende aktör.

Medlemmar får gärna var behjälplig åt t.ex. journalister, ledarskribenter, politiker eller andra påverkare med kunskaper och erfarenheter i syfte att förbättra förutsättningarna för kvinnor som vill starta samt driva företag.

Nätverket ger medlemmarna möjlighet att träffa andra entreprenörer och utbyta erfarenheter. Medlemmar förväntas stötta varandra och även ha ett inkluderande förhållningssätt till de kvinnor och entreprenörer som inte är medlemmar.

Sist men inte minst – att vara entreprenör och bygga bolag ska vara lustfyllt. Därför är det viktigt att vi har roligt tillsammans. Alla medlemmar förväntas bidra till gemenskapen och värmen i nätverket.

ATT VARA MEDLEM INNEBÄR

EVENTS

17 bjuder årligen in sina aktiva medlemmar till olika events. Eventen består av utbildande seminarium med föreläsare i samråd med samarbetspartners. Det bjuds på mat, dryck och nätverkande.

 

SOCIALA MEDIER

Nätverkets stängda Facebookgrupp fungerar som ett online-nätverk. I grupperna får du en överblick över nätverkets medlemmar, möjligheten att utbyta kunskap och erfarenheter samt göra affärer med varandra.

 

PRISER FÖR MEDLEMSKAP

Priset på medlemskapet är en inträdesavgift på 10 000 kr därefter är det en årlig medlemsavgift på 3 500kr/år

 

Share This