Medlemskap

17 ska lyfta fram möjligheter och på ett positivt sätt bidra till ett bättre entreprenörsklimat i Sverige. Nätverket är en partipolitiskt oberoende aktör.

Medlemmar förväntas kunna bistå t.ex. journalister, ledarskribenter, politiker eller andra påverkare med kunskaper och erfarenheter i syfte att förbättra förutsättningarna för kvinnor som vill starta och driva företag.

Nätverket ger medlemmarna möjlighet att träffa andra entreprenörer och utbyta erfarenheter. Medlemmar förväntas stötta varandra och även ha ett inkluderande förhållningsssätt till de kvinnor och entreprenörer som inte är medlemmar.

Sist men inte minst – att vara entreprenör och bygga bolag ska vara lustfyllt. Därför är det viktigt att vi har roligt tillsammans. Alla medlemmar förväntas bidra till gemenskapen och värmen i nätverket.

ATT VARA MEDLEM INNEBÄR

EVENTS

17 bjuder årligen in sina aktiva medlemmar till 10-12 events per år. Eventen består av utbildande seminarium med föreläsare i samråd med sponsorer. Det bjuds på mat, dryck och nätverkande.

FORUM

Samtliga aktiva medlemmar bjuds in till minst 3 ”forumevents” per år.

SOCIALA MEDIER

Nätverkets stängda Facebook grupp fungerar som ett online-nätverk. I grupperna får du en överblick över nätverkets medlemmar, möjligheten att utbyta kunskap och erfarenheter och göra affärer med varandra.

KRÖNIKÖRER OCH FÖRELÄSARE

17 har ett samarbete med DI Techtour och DI Gasell vilket innebär att medlemmarna får föreläsa, skriva och synas på scener och i paneler runtom i landet och därmed få exponering för sitt entreprenörskap.

PRISER FÖR MEDLEMSKAP

Ett medlemskap i 17 kostar 10 000 kr/år