Våra partners

17 samarbetar med utvalda företag i näringslivet med syfte att förbättra nyttjandet av den potential som finns mellan investerare och entreprenörer. Syftet är också att säkerställa att nätverket håller hög kvalitet på event och seminarium.

Premium partners

Nordea är stolta över att vara partner till 17 och att verka för fler kvinnliga entreprenörer. Nordea har cirka elva miljoner kunder, 650 kontor och är en av Europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde. Som Nordens största bank har vi förmånen att arbeta tillsammans med många av de senaste årens mest framgångsrika tillväxtbolag och de främsta storbolagen. Genom vår branschkompetens, vårt nätverk och skräddarsydda lösningar kan vi skapa tillväxt och konkurrenskraft. Vi vill stärka kvinnors position för att driva, leda och utveckla företag. Oavsett om ni behöver hjälp med dagliga bankärenden, bolla en affärsidé, valutariskhantering, finansiering eller en börsintroduktion vill vi vara ert självklara val och en business partner ni kan lita på.

Setterwalls är stolta över att kunna bidra till kvinnligt entreprenörskap i Sverige genom partnerskapet med 17 Nätverket. Vi är Sveriges äldsta advokatbyrå och jämställdhet i samhället är en självklarhet för oss. Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi har flera år i rad rankats som en av de mest attraktiva advokatbyråerna att arbeta på – något som vi självklart är mycket stolta över. Tack vare att vi lyckats samla några av landets vassaste affärsjurister och bygga dedikerade team runt klienternas frågeställningar, kan vi alltid erbjuda kvalitativ juridiskrådgivning och bra utvecklingsmöjligheter.

              VÅR PARTNER FÖR ANTAGNING AV NYA MEDLEMMAR

Nikita grundades 2008 med ambitionen att förändra en konsultmarknad där individen, relationer och transparens fått för lite plats. Som förmedlare kan Nikita stötta frilanskonsulter och konsultbolag i att hitta nya uppdrag samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder en oberoende konsultmatchning utifrån ett brett urval kandidater. Nikita blir på så vis värdeskapande i alla led. Genom relation och personlig dialog som primära verktyg är vi en del en utvecklingsresa för såväl kund som konsult.

 ”Jag får förmånen att göra världen lite bättre. Genom att ansvara för 17 nätverkets antagning av nya medlemmar kan jag öka verksamhetens räckvidd och därmed också öka kvinnors inflytande i näringslivet.”

Pia Ganeva, Grundare 

Partners

Nasdaq är världens största börsföretag och levererar handel, börsteknologi och tjänster till totalt cirka 3 900 listade bolag på sex kontinenter.