Våra partners

17 samarbetar med utvalda företag i näringslivet med syfte att förbättra nyttjandet av den potential som finns mellan investerare och entreprenörer. Syftet är också att säkerställa att nätverket håller hög kvalitet på event och seminarium.

Premium partners

Nordea är stolta över att vara partner till 17 och att verka för fler kvinnliga entreprenörer. Nordea har cirka elva miljoner kunder, 650 kontor och är en av Europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde. Som Nordens största bank har vi förmånen att arbeta tillsammans med många av de senaste årens mest framgångsrika tillväxtbolag och de främsta storbolagen. Genom vår branschkompetens, vårt nätverk och skräddarsydda lösningar kan vi skapa tillväxt och konkurrenskraft. Vi vill stärka kvinnors position för att driva, leda och utveckla företag. Oavsett om ni behöver hjälp med dagliga bankärenden, bolla en affärsidé, valutariskhantering, finansiering eller en börsintroduktion vill vi vara ert självklara val och en business partner ni kan lita på.

Setterwalls är stolta över att kunna bidra till kvinnligt entreprenörskap i Sverige genom partnerskapet med 17 Nätverket. Vi är Sveriges äldsta advokatbyrå och jämställdhet i samhället är en självklarhet för oss. Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi har flera år i rad rankats som en av de mest attraktiva advokatbyråerna att arbeta på – något som vi självklart är mycket stolta över. Tack vare att vi lyckats samla några av landets vassaste affärsjurister och bygga dedikerade team runt klienternas frågeställningar, kan vi alltid erbjuda kvalitativ juridiskrådgivning och bra utvecklingsmöjligheter.

Som stolt partner till 17nätverket vill Grant Thornton bidra till ett ökat fokus på kvinnligt företagande. Det är vår uppfattning att näringslivet blir mer framgångsrikt och dynamiskt genom bättre jämställdhet och fler kvinnliga entreprenörer. Grant Thornton har 1200 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige och tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Grant Thornton som mötesplats skapar möjligheter till affärer och vidareutveckling, med nätverkande som en naturlig del för erfarenhetsutbyte mellan olika intressegrupper inom näringslivet.

REKRYTERINGSPARTNER

Michaël Berglund AB har sedan 1985 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom chefsrekrytering, företagsledning och styrelseutveckling. Vi har förmånen att kombinera styrkan av att vara ett företag med välutvecklade lokala nätverk och djup förståelse för vår marknad tillsammans med räckvidden som vår globala närvaro erbjuder.

”Jag får förmånen att göra världen lite bättre. Genom att finna, attrahera, placera och utveckla människor som i sitt ledarskap och sin personlighet kan vara förebilder för andra människor.” 

Michaëla Berglund, VD & Partner

Partners

Nasdaq är världens största börsföretag och levererar handel, börsteknologi och tjänster till totalt cirka 3 900 listade bolag på sex kontinenter.