2020 – ett märkligt år
januari 12, 2021

2020 varit ett speciellt år på många sätt och vi har inte kunnat träffas som vanligt, även om vi lyckades få in några mindre events i höstas… Vi siktar och hoppas på att 2021 kommer att bli bättre på många sätt.

Vi är dock glada över att kunna konstatera att antalet kvinnor som grundat och driver större bolag i Sverige har ökat trots krisen.  Vi tagit in ytterligare sex fantastiska entreprenörer vilket känns fantastiskt kul!
Samtidigt såg vi på ansökningarna att många sliter hårt med sina bolag för att komma med i nätverket senare, vilket vi såklart ser fram emot. 

Varmt välkomna hälsar vi årets nya medlemmar:
Johanna Ingelsson – Equestrian Stockholm
Cissi Meltzer – Middlepoint
Petra Jönsson och Martina Stöhr  – Kärnfilm
Sara Dennås – Corporate Apartments Swedrent
Anna Kälvemark – Complyit

Detta år blev många av våra medlemmar prisbelönta och uppmärksammade för sina företagsprestationer, fantastiskt starkt jobbat- vi är så stolta över er!

 

Stort grattis säger vi till:

Monica Lindstedt, Hemfrid. Årets Förebildsgrundare, Founders Awards
Helena Casserlöv-Kvist, grundare Meritmind, Årsringarna i guld, Founders Awards
Therése Lorentzon och Johanna Deras, PRO TEMPORE, Årets Grundare, Founders Awards
Anastasia Georgiadou, grundare Alminia, Årsringarna i guld, Founders Awards
Ulla Parkkinen, Årets entreprenör DI galan
Pernilla Ramslöv, Årets kvinnliga stjärnskott, EY Entrepreneur Of The Year
Märtha Olausson, Modigo,   EY Entrepreneur Of The Year

 

Samt såklart; Helena Palmgren som utsågs till årets bråkigaste kvinna. Helena driver företaget Palmgren & Bähr, ett konsultbolag som erbjuder företag och arbetsgivare hjälp med att optimera värdet av pensionserbjudandet.

Om vi har missat att nämna någon ovan så hojta gärna till, skicka oss GÄRNA ett mail så hjälper vi till att sprida, detta i ledet att vi drivs av en vision att se många framgångsrika kvinnor i affärslivet som äger och driver företag med betydande omsättning och resultat. Om vi syns mer så kan vi fortsätta att inspirera och peppa fler kvinnor till framgång, vi får också mer makt att påverka det framtida svenska affärsklimatet och hela den svenska arenan för företagande och entreprenörskap. Sammanlagt omsätter 17nätverket ca 9 miljarder och är därmed en maktfaktor i det svenska näringslivet.

 

Vi önskar er alla en riktigt god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Varma hälsningar Styrelsen

Jessica Löfström, Lena Apler, Monica Lindstedt, Anna Bråkenhielm och Hellen Lidgard

Senaste inläggen

Share This